sobota 17. decembra 2011

Osemnásta úloha

Keď požehnáte iných požehnáte aj seba. Keď prekľajete iných, preklínate tým aj seba. 

Táto technika je zaručený spôsob ako siahnuť do vyšších úrovní vedomia a ponoriť sa do sily požehnania. 

Sadnite si pred váš dom alebo sa postavte niekde na ulicu kde chodí veľa ľudí a začnite žehnať každého kto prejde okolo vás. Bez výnimky, bez odsudzovania a rozlišovania medzi ľuďmi, požehnajte každú osobu ktorá prejde okolo. Svoje požehnania môžete posielaťaj v duchu, ale podmienkou je to, ze požehnáte každého individuálne. 

Nepovedzte si ráno keď vstanete že: Dneska žehnám všetkých ľudí čo mi prídu do cesty!" Nie, toto nebude fungovať.  Požehnania musia byť vyslané individuálne, jednotlivo, ku každej osobe. Vo vašich požehnaniach môžete povedať veci ako: "Nech máš vždy dokonalé zdravie. Nech sa tvoj životný zámer naplní. Buď večne blažený. Ži vo večnej prosperite. Nech si večne plný energie. Ži dlho. Nech je tvoj život šťastný a plný lásky...." atď.

Netrápte sa nad tým či sa vaše požehanie splní alebo nie, netrápte sa nad tým či máte právo žehnať alebo nie, len pokračujte v tejto technike jeden deň, len dookola žehnajte ľudí. Nemusíte nikomu tvrdiť že ste Boh, len sa správajte ako Boh. Len žite ako Boh a uvidíte, keď toto budete robiť jeden mesiac, vaša samotná aura bude vyžarovať požehanie a to aj bez vášho vedomia. Žite ako Boh a stanete sa Boh. Len dookola žehnajte ľudí, uvidíte čo to urobí s vašim vnútrom, len to vyskúšajte jeden deň a uvidíte silu požehnania!!!! 

Vo védskych textoch sú popísané dve úrovne božstva:
1. Boh ktorý žehná;
2. Boh ktorého požehnania nikdy nevýjdu nazmar, vždy sa naplnia. 

Žehnajte ľudí a netrápte sa či sa vaše požehnania splnia alebo nie. Pomaly sa vyviníe nadprirodzená schopnosť - vak - kde každés slovo je pravda, a stane sa z vás niekto, čie slová nikdy nevýjdu nazmar. 

Nithyanandam!

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára