utorok 5. apríla 2011

Druhá úloha

Mili bádatelia pravdy,

kedže o pár hodín cestujem smerom Bratislava, posielam vám dnešnú duchovnú úlohu už teraz. Ešte neviem ako to vyriešim zajtra, lebo budem letieť, ale v Londýne mám dlhý prestup tak ak Boh dá, nájdem tam niekde internet a pošlem vám ďalšiu úlohu.

Najskôr som sa vám chcela poďakovať za vaše odozvy ohľadne nového projektu. Som veľmi rada, že ste takí inciatívni a mnohým z vás tento projekt prišiel doslova ako odpoveď na otázky. Teším sa s vami a dúfam, že budem počuť o vašom procese a vašom progrese, podeľte sa o svoje silné zážitky aj so mnou. Pomože to rásť nie len vám, ale aj mne.

Takže Druhá úloha:



Na škole životnej blaženosti sme sa učili, že model ROBIŤ znamená MAŤa to znamená BYŤ (šťastní) neplatí. Robiť a potom mať nám nedonesie stav bytia, stav šťastia a naplnenia, ktorý všetci hľadáme. Dôkazom toho že tento model nefunguje sú mnohí milionári a celebrity, ktorí napriek bohatsvtu, sláve a úspechu prepadli drogám a depresii. Jedným z príkladov je Curt Cobain, ktorý bol fantastický muzikant a spevák,  robil to,  v čom bol dobrý, mal všetko čo si len človek môže želať, vrátane slávy a peňazí a napriek tomu upadol drogám a nakoniec spáchal samovraždu.

Ten správny vzorec je práve obratený.

Najskôr musí prísťto BYŤ, to nám potom prinesie to, čo chceme MAŤ a automaticky budeme ROBIŤ, to čo je pre nás naplňujúce a správne. To znamená prvý krok je, že sa musíme ustáliť v pocitoch, pre ktoré žijeme, ktoré dúfame, že nám vesmír prinesie, a ostatné kroky sa stanú automaticky.

Na základe tohto správneho vzorca sa teraz opäť pozrite na vašu včerajšiu úlohu.
Vytvorte si teraz silnu sankalpu - silný zámer, rozhodnutie, že budete žiť svoj naplnený život teraz.

Rozhodnite sa, že kedykoľvek keď si spomeniete, začnete intenzívne prežívať emócie vášho naplneného života. Ak máte čo len minútku čas, zavrite oči a kedykoľvek počas dňa si jasne vizualizujte v oku svojej mysle svoj naplnený život.

Nepočúvajte svoju myseľ, ktorá vám po pár dňoch, týždňoch alebo mesiacoch povie, že toto je hlúposť, že to nefunguje atď. Povedzte svojej mysli, že ona už neriadi váš život, že mala dostatočnú príležitosť doteraz a dokázala vám akurát spôsobiť utrpenie. Povedzte svoje mysli, že ju už nebudete počúvať a že jej výmysly a myšlienky už pre vás nie sú ukazovateľom.

Ak chcete, napíšte o vašich denných zážitkoch a výzvach do Vašej knihy.
Držím palce.

Nithyanandam,

Ma Nithya Vibhooti

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára