pondelok 18. apríla 2011

Desiata úloha



Dnes sa budeme intenzivne spájať s naším telom.
Začneme krátkou centrujúcou meditáciou a hlbokým dýchaním. Po chvíli, keď sa vaše myšlienky ustália, preskenujte svoje telo a opýtajte sa ho, ktoré jeho časti ste doposiaľ najviac zanedbávali.
Pamätajte, že bez ohľadu na to koľko sa prejedáme, bez ohľadu na to koľko nocí prebdieme, nezáleži koľko kávy alebo alkoholu vypijeme, naše telo nám neustále odpúšťa za všetky činy a neúnavne pracuje aby opäť priviedlo dokonalú rovnováhu do nášho tela.


Preskenujte a zanalyzujte vaše zvyky. Nájdite oblasti, v ktorých ste zneužívali svoje telo a prečo. Nájdite dôvod pre váš nerešpekt a násilie voči sebe samému. Potom čo úplne zanalyzujete túto oblasť, napíšte list svojmu telu:
Poďakujte sa svojmu telu a vaším individuálnym orgánom a sústavam za všetku tú tažkú prácu, ktorú pre vás vykonávajú. Prihovorte sa im jednému po druhom ako so samostatnými bytosťami a požiadajte ich o odpustenie. Rozhodnite sa, že pomožete svojmu telu a budete mu nápomocní akým koľvek možným spôsobom. Sľúbte svojmu telu, že budete jeho priateľ a že budete načúvať signálom, ktoré vám posiela. Rozhodnite sa, že urobíte všetko pre to, aby ste udržali rovnováhu a umožnili tak chorobám a nerovnováhe, aby navždy opustili vaše telo.

Podeľte sa o tieto analýzy dôkladne so Svojou knihou. Ak máte partnera, podeľte sa s ním o tento proces.
Pochopte, že naše telo sa skladá zo spomienok a engramov, ktoré sú zhmotnené do svalov. Ak ich pomenujete, rozpustíte ich na myšlienky a tie potom môžete vypustiť von z vášho systému.
Vyrozprávaním a pomenovaním našich engramov ich spaľujeme. Je to hlboký proces.

Krásny večer.

Ma Nithya Vibhooti

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára