piatok 8. apríla 2011

Piata úloha

Nithyanandam milí bádatelia pravdy, 

ako sa vám darí s duchovnými úlohami?
Verím, že mnohí z vás pokračujete v tomto dennom režime.

Chcela by som vám oznámiť, že kedže dnes večer sa začína program eN-Bohatstvo, ktorý v Indii prebieha celý víkend v noci, neviem či budem schopná vám poslať nasledujúce dve duchovné úlohy. Potom v utorok prichádzajú Slováci na Vnútorné prebudenie, takže prosím buďte trpezliví s duchovnými úlohami. Budem sa snažiť ich posielať vždy keď budem mocť. Ak nedostanete novú úlohu, pokračujte v praktizovaní doterajších techník, pracujte s odpúštaním, vašim životným symbolom, žitím bytia ktoré chcete dosiahnuť atď. 

Piata úloha 


Po včerajšom hlbokom odpustení samým sebe presuňte dnes túto techniku na ďalšiu osobu. 
Po krátkej začiatočnej meditácii vyberte si osobu, ktorá je vám v živote najbližšia. Može to byť váš partner, manžel(ka), rodič, priateľ(ka). Nedávala by som tam deti, lebo rodičovská láska je iná forma lásky, toto by malo byť zaujaté na osobu, s ktorou máte alebo ste mali, alebo chcete mať partnerský vzťah. Ak takú osobu nemáte, vyberte si inú osobu, ktorú najviac milujete. 

Ak je táto osoba otvorená praktizovaniu týchto techník a možete sa s ňou o tom porozprávať, bolo by fantastické, ak by ste dnešnú úlohu urobili vo dvojici. 
Ak táto osoba nie je otvorená, alebo o tom nevie, alebo nie je pritomná, urobte túto techniku sami v duchu.

Povedzte svojej milovanej osobe: 
Milý, milá..... (meno): Ďakujem ti za: a vymenujte veci, za ktoré ste tejto osobe vďační. Za to, čo pre vás urobila alebo znamená dnes, včera, minule, pred rokmi alebo celý život. Vyjadrite jej svoju vďaku.

Potom by táto osoba mala urobiť to iste voči vám. Mala by vám povedať za čo vám ďakuje on/ona.
Potom pokračujte krokom 2 a povedzte tejto osobe:
Milý, milá..... (meno): Odpúšťam ti za: a vymenujte veci, ktoré tejto osobe odpúšťate. A povedzte to úprimne, hoci nie ste schopní jej to hneď odpustiť, požiadajte v duchu existenciu, nech vám s tým pomôže, pretože úprimne chcete odpustiť za všetko čím vás táto osoba zranila. Takisto, táto osoba by mala povedať vám, čo vám odpúšťa.

Ak túto techniku robíte sami, prirodzene tá druhá osoba vám nič nepovie, lebo tam nie je, ale môžete tieto vety vysloviť v jej mene a počkat, či vám prídu na rozum nejaké veci, ktoré by vám táto osoba chcela povedať.  Ak budete mať šťastie, tak sa na chvíľku stanete kanálom pre tohto dotyčného človeka.

Túto techniku praktizujte aj denne ak chcete s vaším blízkym človekom. Neskutočne to prehĺbi váš vzťah a vzájomnú úctu a lásku.
Praktizujte to vždy pred spaním. Nezabúdajte, že spať by sme nikdy nemali ísť skôr, ako sa neudobríme alebo neodpustíme. Je to nádherna technika na vylepšenie harmónie vášho vzťahu a môžete ju praktizovať s kýmkoľvek, aj s vašimi deťmi keď ich dávate spať. Naučí ich to milovať vás a seba samých a začať si uvedomovať veci, za ktoré by mali byť vdačné a naučí ich to odpúštať.

Podeľte sa o svoju prvú skúsenosť vďaky a odpúšťania s vašou blízkou osobou a so Svojou knihou.

Nithyanandam!

Ma Nithya Vibhooti


Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára