pondelok 4. apríla 2011

Prvá úloha

Takže začíname Prvou úlohou.

Založte si "Moju knihu", váš denník, váš duchovný zápisník v ktorom budú zaznamenané vaše myšlienky, proces vašej transformácie a toho čo sa deje vo vašom vnútri. Každý raz ak zažijete nejaké kliknutie, nejaký A-HA moment, zaznamenajte si čo to bolo, a ako ste sa pri tom cítili, zaznamenajte si momenty vášho osvietenia do Vašej knihy.

Ak už máte vašu knihu pred sebou, vaše dielo môže začať.
Sadnite si niekde, kde nebudete rušení, a urobte krátku centrujúcu meditáciu ako na začiatku hodiny jógy. Ponorte sa do svojho vnútra, a staňte sa na chvíľu svedkom svojho vnútorného priestoru. Zaznamenajte si myšlienky a emócie, ktoré sa hmýria vašim vnútrom a vedome "unclutch", odpojte sa od nich. Povedzte si, že myšlienky sú len ryby, ktoré náhodne skáču von z vody, nezávisle, chaoticky a bez akýchkoľvek súvislostí.

Po krátkej meditácii opýtajte sa sami seba otázku: "Čo je cieľom môjho života? Aké poslanie som si prišiel splniť v tomto živote? Akú realitu chcem žiť v mojom živote?"

Precíťte svoj životný zámer, svoj ideálny naplňujúci život a napíšte svoju vizualizáciu do Svojej knihy.
Napíšte úprimne, ako sa cítite vo vašom naplnenom živote, ako by mal vyzerať, čo by ste mali robiť a ako sa pri tom cítite vy a vaše okolie.

Napíšte toľko strán, koľko potebujete, napíšte všetko čo cítite a vidíte. Nechajte si nekonečný čas na túto úlohu. Neponáhľajte sa, precíťte svoj život.

Keď pôjdete dnes spať, zaspávajte s pocitom vášho ideálneho života, vášho naplneného životného poslania.

Zajtra, pre tých ktorí máte záujem, budeme pokračovat ďalšou úlohou.

Vaše otázky a odozvy sú vždy vítané.

Nithyanandam,

Ma Nithya Vibhooti



Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára