štvrtok 14. apríla 2011

Ôsma úloha

Milí santsangis, 

V mene celej Popradskej skupiny vás pozdravujeme z Indie.
Popradčania sú už v druhej polovici druhého dňa programu, je to úplne fantastickeeeé, toto Vnútorne Prebudenie je od prvého momentu iné ako všetky predtým, Swamiji je skutočne nový každý  moment.

Máme sa tu fantasticky aj napriek veľkému teplu to so Swamijiho pomocou nejak zvládame. Včera mali Slováci prvý daršan a bol to fantatický zážitok. Evku to kundalini prebudenie doslova zmietlo z nôh a v Swamijiho očiach videla celý vesmír.

Už po prvom dni máme pocit, ako keby sme tu už boli týždeň, život tu je plný zážitkov, každú minútu tu žijete tak intenzívne, že sa zdá, že jeden deň je týždeň.
Mám teraz pár minút a preto vám posielam ďalšiu duchovnú úlohu.

Ôsma úloha:




Všetky naše problémy sú len prirodzené následky našich rozhodnutí. Analyzujte tri svoje najvačšie problémy a nájdite dôvody alebo rozhodnutia ktoré ich zapričínili. Hľadajte vo svojom vnútri príčinu svojich najvačších problémov, ktoré my vždy nevedome hádžeme na zodpovednosť osudu, alebo šťastiu či nešťastiu v našom živote.
Spýtajte sa sami seba do hĺbky, čo som urobila, ako som priamo prispela k tomuto mojmu problému? Jednoduchým pochopením, pomenovaním príčin môže váš problém jednoducho zmiznúť a budete mať vedomie, jasnosť a techniku, ako sa vyhnúť nasledujúcim rovnakým rozhodnutiam.
Táto technika priamo zvyšuje vaše vedomie. Urobí to, že vás donúti vedome sa pozrieť na svoje činy, rozhodnutia, vyjadrenia atď.
Ak máte partnera, alebo priateľku, ktorí by boli ochotní si vypočuť vaše problémy, môžete to analyzovať spolu s nimi, môžu vám totiž pomôcť odhaliť ten slepý uhol, ktorý my sami nevieme identifikovať. 
Ak však uprednostíte byť so svojimi problémami sami, urobte to. Zapíšte si do detailu do Svojej knihy myšlienkové procesy a detaily a príčiny vašich rozhodnutí. Uvedomte si, že vesmír funguje na zákonoch akcie a reakcie, ku každému následku existuje príčina a z každej príčiny vznikne následok.
Veľa zdaru pri vašom vnútornom prebúdzaní.

Nithyanandam, Vibhooti

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára